OV förstärker tränarstaben

Publicerad 2018-04-16 12:05
OV Helsingborg har stärkt upp tränarstaben inför kommande säsong. I OV Dam blir Fredrik Björkman ny assisterande tränare bakom Joakim Forsberg, Anton Henriksson blir ny målvaktstränare och Louise Melliander fortsätter som fystränare. I utvecklingslaget fortsätter Pierre Johansson sitt uppdrag som huvudtränare tillsammans med tillskottet Gustaf Svensson.

- Vi är väldigt glada att ha en komplett tränarstab klar i vår satsning mot SHE. Extra roligt är det att så många spelare väljer att satsa på en tränarkarriär efter aktivt spel. Fredrik och Gustaf kommer direkt från spel i handbollsligan med OV Herr och även Anton och Pierre har en bakgrund i herrlaget, säger Per Olof Persson, sportchef OV Dam.

- När jag fick frågan om rollen kände jag direkt att det lät väldigt spännande och att det var en intressant utmaning att vara med på damlagets resa mot eliten. Jag hoppas att jag kan bidra med mina erfarenheter efter att ha varit med om samma resa på herrsidan, säger Fredrik Björkman, assisterande tränare OV Dam.

- Jag ser fram emot en ny säsong tillsammans med OV dam. Det ska bli kul att fortsätta jobba med spelarnas fys och se hur mycket mer de kan utvecklas, säger Louise Melliander, fystränare OV Dam.

- Det är med stor glädje jag ser fram emot min nya roll inom föreningen. Jag är väldigt glad att jag fått chansen att fortsätta vara verksam i klubben och att jag nu kan påbörja en ny resa med handbollen och OV Helsingborg, säger Gustaf Svensson, tränare OV Dam U.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub