Om OV i samhället

OV Helsingborg har under många år haft ett betydande samhällsengagemang präglat av en omfattande verksamhet för barn och ungdomar. I denna ingår även sociala aktiviteter utanför den egna verksamheten i form av bland annat skol- och fritidshandboll, träning för funktionshindrade och turneringen OV Beachhandboll.

Häri inbegrips även deltagande i miljöprojektet "Ren stad", handbollsträningar för skolklasser och andra aktiviteter som positivt påverkar barns och ungdomars utveckling, fostran och hälsa.

OV i samhället baseras på OV:s värdegrund om "Handboll för alla" och OV:s sedan länge antagna värderingar.

OV vill göra en insats i samhället och dessutom sträva efter en bra kombination av ideellt baserad breddverksamhet, för i huvudsak barn och ungdomar, med en satsning på elitlag för damer och herrar. Vi är övertygade om att det går att bygga en sund och balanserad idrottsklubb med dessa målsättningar – allt enligt handbollens grundvärderingar.

Inom ramen för OV i samhället bedrivs ett antal olika aktiviteter. Dessa beskrivs översiktligt via länkarna i menyn.

Vårt senaste projekt inom OV i samhället är ett omfattande socialt projekt över tre år i utsatta stadsdelar i Helsingborg. Projektet är finansierat av Allmänna Arvsfonden, med ett kompletterande stöd från Helsingborgs stad. Projektet benäms "Handbollsskola för alla – mot utanförskap och för integration".

OV bygger således vidare på sitt stora samhällsengagemang.

Kom med i gemenskapen!

Partners till OV i samhället

Vi stödjer OV i samhället

Folder om OV i samhället

Md sommarskola
Md ov puff lag traningstider 230x175
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md ov puff partnererbjudande linje 230x175
Md ov puff nyhetsbrev linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Md kop biljett
ENDAST OV HERR I HANDBOLLSLIGAN
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub