F11 (Födda 2011)
Md v lkommen markus  1

Välkommen till OV Helsingborg Marcus Björkman!

28 mar, 2023
Årets första nyförvärv på herrsidan är klar och vi hälsar Marcus Björkman välkommen till OV Helsingborg! Marcus är en 19årig u-landslagsspelare med Redbergslid IK som moderklubb som ansluter till herr truppen efter sommaren. Läs hela pressmeddelandet med kommentarer ifrån Marcus, Toni och Dennis här.

OV Helsingborgs sociala hållbarhets arbete uppgår till 34 miljoner kronor!

28 mar, 2023
#viställerupp är Handbollsligans och SHE:s samhällsengagemang inom hälsa, integration och inkludering. OV Helsingborg är en ledande förening inom området med drygt 1000 barn och ungdomar. Och varje vecka aktiverar OV:s integrationsprojektet- Handbollsskola för alla, 350 barn i våra mest utsatta stadsdelar som tränar handboll eller får läxhjälp.
Md md lars wallin

Lasses sista vecka!

27 mar, 2023
En OV:it med stort grönt hjärta gör sin sista vecka i klubben. Läs mer
Md annie svensson

Trotjänaren Annie Svensson stannar i OV Helsingborg!

26 mar, 2023
Dags för veckans sista nyhet, den sista men absolut inte den minsta! Vi är otroligt glada att meddela att trotjänaren Annie Svensson fortsätter spela handboll i OV Helsingborg även nästa säsong. Det finns endast två personer som har spelat fler matcher än Annie i den gröna tröjan på damsidan och vi är glada att vi kommer få se henne göra ännu fler till hösten. Läs hela pressmeddelandet här.
Md v lkommen isabell

Välkommen till OV Helsingborg Isabell Velander!

25 mar, 2023
Veckan sjätte nyhet och tredje nyförvärv kommer vi att hitta mellan stolparna till hösten. Vi hälsar Isabell Velander hjärtligt välkommen till OV Helsingborg. Isabell är 20 år och fostrades i Skuru IK innan hon flyttade ner för att gå gymnasiet i Partille och tillhörde Sävehof IK innan hon hamnade i sin senaste klubbadress IK Baltichov. Läs hela pressmeddelandet om Isabell med kommentarer ifrån henne själv, Daniel och Helena här.
Md johanna engdahl  1

Johanna Engdahl stannar i OV Helsingborg

24 mar, 2023
Veckans femte nyhet är att ytterligare en egen produkt väljer att stanna i klubben, vi är otroligt glada att meddela att Johanna Engdahl fortsätter att välja OV Helsingborg i två säsonger till. Johanna är utöver en väldigt duktig handbollsspelare även en fantastisk förebild för unga i vår förening och därför gör de oss extra stolta att hon stannar i klubben. Läs pressmeddelandet med kommentarer ifrån Johanna, Daniel och Helena här.
Md albert inf r  nnered

Inför Önnereds HK med Albert Månsson

24 mar, 2023
Sista bortamatchen och näst sista matchen i grundserien återstår för herrarna ikväll när de möter Önnereds HK på bortaplan. Vi tog ett snack med mittnian Albert Månsson om läget i truppen och kvällens uppgift. Läs mer
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Handbollens huvudpartner
Md obos
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub