Ov helsingborg banner 2023 1170x330

OV BizNet

Delta i OV's nätverk! OV BizNet är ett forum som skapar förutsättningar för affärer och nätverkande. OV Biznet är väletablerat och populärt bland våra sponsorer. I många fall leder nätverkande i OV Biznet till nya värdefulla affärskontakter.

OV BizNet erbjuder frukost- och lunchträffar, intressanta föredrag med mera. Dessutom träffas vi i OV BizNet inför varje hemmamatch. Här får vi också ta del av senaste nytt inför matchen av såväl expert- som amatörkommentatorer! Vi träffar tränare, spelare och representanter för OV.

Många som är engagerade i OV Helsingborg har en bakgrund i näringslivet och tycker därför det är roligt att träffas under lättsamma former där idrott blandas med allvar och trevligt nätverkande. Det ger en unik möjlighet att träffa nya affärsbekanta!

Kom med i OV BizNet! Alla företag som köper en exponeringsprodukt från OV för minst 50 000 kr under en säsong blir automatiskt medlem i OV BizNet.

OV BizNet Lounge

För medlemmarna i OV BizNet och deras gäster skapar vi en loungemiljö på Helsingborg Arena eller på Idrottens Hus i samband med alla våra hemmamatcher.

Här erbjuder vi:

  • Senaste nytt inför matchen
  • Möjlighet att utnyttja loungen för kund- och personalaktiviteter
  • Möjlighet att förstärka sitt nätverk

A


BCD

E

F


GH


J
KL
M
N

O
P
RS

T


V
W
Ö
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Handbollens huvudpartner
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub