Ov banner dam herr weboriginal

Börja spela handboll

Inom OV Helsingborg har vi ungdomsverksamhet för alla åldrar, från bollförskola för de minsta upp till dam- och herrjuniorer. Vi har både flick och pojklag i de flesta åldersklasser. Alla är välkomna att prova på handboll i vår förening. För mer information klicka på foldern nedan.

Är du eller ditt barn intresserat av att börja spela handboll? Följ guiden längre ner på sidan, steg 1-3.


Steg 1

För dig som är intresserad av att börja spela handboll hos oss rekommenderar vi att du provtränar innan du registrerar dig som medlem. Under provträningen får du chansen att känna efter om handboll är någonting för dig. Provträna får du göra i upp till 3 träningar innan medlemsavgift måste erläggas. Provträning kräver ingen föranmälan det är bara att dyka upp.

Träningstider och i vilken hall respektive lag tränar i hittar du genom att klicka på länkarna nedan. Här hittar du även kontaktuppgifter till ledarna om du har några frågor.

· Bollförskolan
· Handbollsskolan
· Flicklag
· Pojklag
· Funktionshindrade


Steg 2

När du har provtränat och bestämt dig för att du vill fortsätta med handboll hos oss, måste du registrera ditt medlemskap. detta gör du enklast här på hemsidan. Klicka på den vänstra knappen nedan för att komma till medlemsregistrering.

När du har fyllt i formuläret och registrerat ditt medlemskap skickar vi ut en faktura med medlemsavgiften vi e-post, SMS eller postalt. Medlemsavgiften baseras på medlemmens ålder och inte på träningsgrupp. Gällande medlemsavgifter hittar du genom att klicka på den högra knappen nedan.


Steg 3

När medlemsavgiften är betald är du medlem och kommer att få ett medlemskort som bevis på ditt medlemskap. Medlemskorten kommer att delas ut av ledarna i samband med träning.

Spelare med medlemskort har fri entré till alla matcher med OV Helsingborgs herr-och damlag. På herrarnas matcher i Helsingborg Arena gäller fri entré endast på medlemssektionerna G och H på Helsingborgs Arena.

VÄLKOMMEN TILL OV HELSINGBORG HK!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub