Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Börja spela handboll i OV

Inom OV Helsingborg har vi ungdomsverksamhet för alla åldrar, från bollförskola för de minsta upp till dam- och herrjuniorer. Vi har både flick och pojklag i de flesta åldersklasser. Alla är välkomna att prova på handboll i vår förening. För mer information klicka på foldern till höger.

Är du eller ditt barn intresserat av att börja spela handboll? Följ guiden nedan, steg 1-3.


Steg 1

För dig som är intresserad av att börja spela handboll hos oss rekommenderar vi att du provtränar innan du registrerar dig som medlem. Under provträningen får du chansen att känna efter om handboll är någonting för dig. Provträna får du göra i upp till 3 träningar innan medlemsavgift måste erläggas. Provträning kräver ingen föranmälan det är bara att dyka upp.

Träningstider hittar du på lagsidorna, under "Träningstider" i det gråa menyfältet. Om du har några frågor kontakta någon av ledarna. Kontaktuppgifter till ledarna hittar du på lagsidorna, under "Gruppen" i det gråa menyfältet.


Steg 2

När du har provtränat och bestämt dig för att du vill fortsätta med handboll hos oss, måste du registrera ditt medlemskap. detta gör du enklast här på hemsidan. Klicka på knappen nedan för att komma till medlemsregistrering.


Steg 3

När medlemsavgiften är betald är du medlem och kommer att få ett medlemskort som bevis på ditt medlemskap. Medlemskortet kommer att skickas elektroniskt till dig via SMS till det mobilnummer som du angav vid medlemsregistreringen.

Spelare i OV Helsingborg får även mot uppvisande av medlemskort fri entré på OV:s hemmamatcher i herr och damserierna, dock begränsat till sektion G och H i Helsingborg Arena.

VÄLKOMMEN TILL OV HELSINGBORG HK!

Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub