Bollförskolan (Födda 2015-2018)
Ov banner03 200601

Välkommen till Bollförskolan och Bollekskolan!

Vi startar säsongen den 4 september på Maria Park och Västra Ramlösa. Den 11 september är det start på Olympia/Bergaliden.

Bollförskolan och bollekskolan är för alla som vill göra något kul med era små barn är detta aktiviteten för er!

För att komma och prova på i någon av grupperna krävs ingen föranmälan, utan det är bara dyka upp!

OV Helsingborg kör Bollförskola ("lilla gruppen") och Bollekskola ("stora gruppen") varje lördag under hösten och våren. Bollförskola kör vi med en mix av pojkar och flickor i åldrarna 3-4 år. (vi hoppas kunna starta upp 1-2 år igen) Bollekskolan bedrivs med en mix av pojkar och flickor i åldrarna 5-6 år.

För att ditt/dina barn skall få delta - måste en förälder vara aktivt deltagande i bollförskolan och på bollekskolan sitter föräldern vid sidan av plan eller lämnar och hämtar barnet.

I bollförskolan tränar vi inte handboll - utan leker, kastar, ålar, hoppar, kryper med mera. Det vill säga vi tränar alla de viktiga koordinativa egenskaperna. Det är som en "öppen förskola" fast lek med bollar och mycket rörelse! I bollekskolan bygger aktiviteterna på lek- och bollövningar. Koordination och kroppskontroll är viktiga grundelement även här.

Tänk på att ta med vattenflaska till ert barn och gärna inomhusskor/plastisock så att barnet inte halkar och ramlar. Vi börjar säsongen i början av september. Se datum och tider nedan för respektive hall.

Följ oss på Facebook - Bollförskola med OV Helsingborg

Medlemsavgiften för en hel säsong är 900 kr (höst 2021/vår 2022).

Väldigt viktigt att alla förhåller sig till Folkhälsomyndigheternas rekommendationer:

- Förkylningssymptom på barn eller förälder, då stannar man hemma

- Hålla avstånd

- En förälder per barn

- Handsprit kommer finnas tillgängligt i hallarna

Här visas nyheter.
Md ov   varberg

Herrarnas match flyttas

25 jan, 2022
Pågrund av covidfall i bägge trupper så flyttas matchen mellan OV Helsingborg - HK Varberg. Läs mer
Md image001

OV Dams ledarkvartett förlänger

24 jan, 2022
OV Helsingborg är oerhört glada att kunna förlänga med damernas ledarkvartett. Med detta får vi den kontinuitet som klubben eftersträvar. En viss förändring kommer dock att ske genom att Daniel Engdahl blir ensam huvudtränare och Fredrik Björkman assisterande tränare. Gustaf Svensson kommer att fortsätta med fokus på målvakterna och Louise Melliander är lagets sjukgymnast samt ansvarar för fysträningen. Läs mer
Md junior

Lyckad OV-helg i U-SM

23 jan, 2022
​Det blev en lyckad handbollshelg för OV Helsingborgs ungdomar då steg 3 i U-SM stod på programmet. Trots tuffa grupper lyckades nämligen såväl dam-juniorerna som pojkar 14 ta vidare till steg 4. Tjejerna som var ordentligt pressade, lyckades genom en heroisk insats mot Malmö i den avslutande matchen, trots ett ganska stort underläge alldeles i inledningen av den andra halvleken, vända och vinna med minsta möjliga marginal. En seger som till slut räckte hela vägen till gruppseger och därmed också avancemang tillsammans med ovan nämnda Malmö till steg 4. Övriga lag i gruppen - Kristianstad och H 65 – får ladda inför nästa års cup, medan OV och Malmö nu har ett spännande steg 4 att se fram emot helgen den 2-3 april. Läs mer
Md andreas windahl

Ännu en storseger för herrarna

22 jan, 2022
​Om någon trodde att OV:s herrar bara skulle åka upp och hämta två poäng i bortamatchen mot bottenlaget Kärra, satte dessa nog eftermiddagskaffet ordentligt i vrångstrupen i paus. I och för sig bortaledning, men absolut inte med någon mersmak, utan istället med minsta möjliga marginal. Detta efter en första halvlek som innehöll en del att ta med sig. I den femte minuten drabbades OV av matchens första utvisning, då Victor Hedin fick kyla ner sig i två minuter. En tvåmintersperiod som det drabbade laget vann med hela 3-0, vilket ju inte är helt självklart..!! När sedan hemmalagets ytterst kompetenta målvakt Abdul Alayyan fick lämna matchen för gott i den femtonde minuten, efter en huvudlös utrusning, trodde man att gästerna skulle koppla greppet. Men så blev inte fallet, utan ställningen i paus var nästan jämnast tänkbara. Läs mer

Inför Kärra HF

21 jan, 2022
Sm square dsc 6203
Serien rullar vidare och efter den komfortabla segern senast mot Rimbo vänder vi nu blickarna mot Kärra HF Läs mer
Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub