Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Ny herr U-lagsstab i OV Helsingborg

Publicerad 2019-05-16 15:32
U staben
OV tar nu nästa steg för att utveckla våra äldre ungdomar på herrsidan. Ny stab tar vid när Jonas Busk och Hampus Kretz nu lämnar med flaggan i topp. Den femte plats som nyligen togs i SM är ett oerhört positivt bevis för att vårt J-lag verkligen har utvecklats tillsammans under den gångna säsongen. Vi passar på att rikta ett varmt tack till Jonas och Hampus för deras stora insatser!

OV Helsingborg är stolta över att presentera en ny U/J-ansvarig på herrsidan. David Löfgren med meriter både som elitspelare och allsvensk seniortränare har signerat ett tvåårsavtal med klubben. David kommer tillsammans med Robert Zudic och Magnus Brandt att leda herrarnas U/J-lag under kommande säsong.

"Att få in en etablerad ledare med seniormeriter på toppnivå har länge varit en målsättning. Vi har kontinuerligt arbetat med frågan och när Davids namn dök upp på radarn kändes det helt rätt. Vi är övertygade om att vi får in en kraft som kommer att bidra till utveckling för våra duktiga ungdomar. Vi märker av ett ökat drag runt OV både på elitsidan och nivån strax under. Vi hoppas och tror att Davids engagemang kommer att få våra egna spelare att satsa ännu hårdare men även göra oss ännu mer attraktiva för talanger utifrån", säger Dennis Pettersson, OV:s sportgrupp Herr.

"U-staben kommer framöver att ha ett mycket tight samarbete med A-lagstränarna Krister Lindgren och Joel Tulldahl där alla tillsammans höjer ribban för att utveckla ännu bättre OV-spelare i framtiden", avslutar Dennis.

"OV Helsingborg har påbörjat en fantastisk resa med ett högt mål och det känns väldigt roligt att få vara med och bidra med den kunskap jag sitter inne på. Det känns extra roligt att få vara med och forma nästa generations A-lagsspelare samt jobba med en grupp spelare som vill utvecklas hela tiden", säger David Löfgren.

David Löfgren:

  • 1 SM-guld, 1 SM-silver som spelare
  • 10 säsonger i elitserien (handbollsligan)
  • Spelat i Champions League
  • Div 1-seger med Anderstorp som tränare 2017/2018
  • 1 år som tränare i Allsvenskan för Anderstorp 2018/2019
  • Varit med och tagit HK Drott Dam till Allsvenskan som andre tränare

Robert Zudic:

Mångårig ledare i OV och tillika målvaktstränare på ungdomssidan. Brinner för OV Helsingborg och handboll och kommer att ansvara för juniorlaget. Robban har under flera år följt de spelare som nu blir vårt juniorlag (P01-02) vilket ger oss kontinuitet och stabilitet inför säsongen.

Magnus Brandt:

Magnus är gruppens stora organisatör och bidrar förutom med sin handbollskompetens även med ordning och reda. Har varit ledare i OV i flera år och med Magnus i gruppen säkerställs hög kvalité inom kommunikation och information.

Frågor besvaras av: Dennis Pettersson, Sportgrupp Herr, 0701-44 33 32 och David Löfgren 0709-96 54 83

Mats Engblom
Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub