Mäktigt ryck avgjorde för OV

Publicerad 2018-11-04 19:58
Walle
Walle Holmberg
Med ett mäktigt ryck i början av den andra halvleken avgjorde OV Helsingborg hemmamatchen mot Torslanda. Till slut blev det seger med 25–20.

I paus ledde OV med 14-12. Rivstartade sedan i den andra halvleken och gjord 6–0på elva minuter. Gick från 14–12 till 20–12 och matchen var i praktiken avgjord.

– Det blev en konstig match. Vi fick inte något flyt i vårt spel. Det blev helt enkelt för hackigt, säger OV:s tränare Ulf "Tubbi" Sivertsson.

OV kom till spel utan sitt spelmotor Oskar Hansson, som drabbats av hjärnskakning.

– Visst saknade vi Oskar. Han har ju i stort sett styrt vårt spel de senaste tre åren. Klart att det då märks när han inte är med, säger Tubbi.

Även om Torslanda flåsade OV i nacken vid några tillfällen var det egentligen aldrig någon fara på taket för hemmalaget. När det behövdes som bäst stängde målvakten Michael Andersson igen butiken och OV kunde ganska bekvämt dra ifrån i målprotokollet och till slut ta en lika klar som säker seger.