Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Inför Redbergslids IK

Publicerad 2020-12-03 14:30
Md dsc 3343
Tiden rullar på som bara den och snart knackar till och med tomten på dörren. För vår del innebär december en tuff månad med många träningar och matcher. Vi ska dock inte klaga utan vi är nöjda att vår vardag, trots Corona, rullar vidare där vi har rutiner som inte ska underskattas i dessa lite mer dystra tider.

Imorgon får vi återigen äntra hemmagolvet och denna gång kommer mesta mästarna Redbergslids IK på besök. Det är också den sista omgången innan serien vänder och i och med tabelläget förstår nog alla att det är viktiga poäng på spel. Vi kommer senast från en väldigt tam insats borta mot Önnereds HK. Vi saknade fart, pondus och vilja som vi självklart siktar på att rätta till inför imorgon.

RIK kommer senast från en förlust hemma mot IFK Ystad och som så många gånger förr finns det flertalet unga talanger i årets RIK. Elliot Stenmalm, född 02, är en av årgången bästa spelare och är en gedigen 9m spelare som både kan skjuta och spela in. Utöver han hittar vi också U-landslagsspelaren Kristian Zetterlund som vaktar buren längst bak. Trots att många spelare är unga i RIK så finns det dock väldigt gott om rutin. Tobias Johansson, H9, är en av seriens bästa spelare och gör sällan fel. I mittblocket hittar vi de storväxta pjäserna Mario Lipovac och Oskar Ysander som även de tillhör de äldre gardet.

För vår egna del kommer vi från en väldigt bra träningsvecka där vi lagt all fokus på oss själva. Vi behöver hitta tillbaka till hur vi vill agera och spela handboll utan att lägga massa fokus på motståndarna. Vi är alla överens om att om vi gör en bra insats, i både försvar- och anfallsspel, så vinner vi över RIK.

Vi hälsar motståndare, domare och funktionärer välkomna till OV Helsingborg.

På återseende och kom ihåg, "Happiness can be found, even in the darkest of time, if one only remembers to turn on the light".

Md dsc 3343
Foto: Janne Larsson, bildburken.se
Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub