Ov banner03 200601

Inför premiären mot Boden Handboll

Publicerad 2021-10-02 11:46
Damer
På söndag smäller det! Äntligen är det dags för premiär i årets upplaga utav Damallsvenskan. Vi inleder med att bege oss norr ut till Boden via Stockholm och Luleå. En tuff start, kanske den tuffast tänkbara mot en av seriefavoriterna.

Boden Handboll som trillade ur SHE förra säsongen tränas av den legendariska Christer "CK" Karlsson som många kanske känner igen från alla åren på bänken i BK Heid. CK har en ytterst kompetent trupp till sitt förfogande med mycket rutin från SHE spetsat med några internationella injektioner. I målet har man kanske serien bästa målvakt i Mie Sörensen som var en av Bodens bästa spelare förra säsongen i SHE. Bland utespelarna märks framförallt comebackande Emmy Nordmark som är oerhört spelskicklig med en bra blick för spelet och som ligger bakom det mesta i Bodens spel.

I laget känner vi att vi har utvecklats under försäsongen och gjort framsteg i takt med tiden och avslutade den med en riktig bra insats i alla delar borta mot Ystad IF. Vi känner oss mer än redo att gå in i seriespelet igen och hoppas kunna ta vid där vi avslutade det hemma mot Aranäs föregående säsong. Det blir viktigt för oss att arbeta med stort tålamod både i anfall och försvar för att inte låta Boden straffa oss på våra misstag. Som alltid är vi ett lag som vill och försöker springa mycket och denna säsong är inget undantag.

Om ni inte redan har gjort det kan ni teckna månadsabonnemang för att se samtliga våra matcher via Solidsports för endast 129 kr/mån.

Nu blickar vi framåt mot en ny härlig säsong tillsammans och ser fram emot att få se er alla på läktaren igen!

Avkast söndag 16.00.

Handbollshälsningar,

Daniel, Fredrik och Gustaf

Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub