Fysik och längd - Handbollsligans recept

Publicerad 2019-04-11 17:00
Sebastian hansson
Sebastian Hansson
OV Helsingborg rustar vidare för Handbollsligan och presenterar sitt senaste nyförvärv i form av 26-årige vänsterkantspelaren Sebastian Hansson, som de senaste två säsongerna representerat Anderstorp SK i Allsvenskan. Sebastian har under flera år varit en målskytt av rang med över 110 fullträffar under senaste säsongen, vilket resulterade i en 2:a plats i den interna skytteligan. Sebastian ersätter närmast Mattias Meltzer som väljer att satsa på sin civila karriär.

"Vi har haft ögonen på Sebastian under en period där speciellt hans mångsidighet fångat vårt intresse. Han har spetskvalitéer i fråga om både längd och fysik men även ett väl etablerat målsinne", säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr.

"Jag har alltid haft som målsättning att spela i Sveriges högsta serie och ser fram emot att förverkliga denna min dröm tillsammans med OV Helsingborg", säger Sebastian Hansson.

Föreningen har gjort ett väldigt professionellt intryck från första kontakt och jag upplever att klubben med stabil organisation och höga ambitioner har avancerat till Handbollsligan för att stanna", avslutar Sebastian Hansson.

Sebastian Hansson har skrivit på för två år och kommer dela positionen med Emil Lindkvist.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub