Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Förlust för damerna i första träningsmatchen

Publicerad 2019-08-18 11:06
Damlaget åkte till Ystad för att där möte division ett-laget YIF i säsongens fösta träningsmatch. Många skapade lägen och mycket missade avslut präglade OV:s spel.

Förlusten skrevs till tre bollar och redan efter 10 minuter ledde hemmalaget med 6-2.I paus var underläget 13-9 men halvvägs n i den andra halvleken var ställningen utjämnad (16-16). men YIF forcerade bäst och kunde vinna med tre mål. Trots förlusten var tränare Jocke Forsberg nöjd med målvakts och försvarsspelet. Och förmågan att komma till bra avslutsläge. Men här lämnades det en hel del övrigt att önska. Felprocenten i avsluten måste minskas till seriestarten, men än är det ju mer än en månad dit. Det finns således all anledning att se framtiden an med tillförsikt.