Herrlaget
Ov banner03 200601

Karlskorona inför matchen på torsdag: -All press ligger på OV

Publicerad 2017-10-18 08:58
Karlskrona-tränaren förväntar sig en tuff match i Helsingborg Arena. - Framförallt gäller det att se upp med deras skottvilliga spelare på nio meter, säger Karl-Johan Lång.

Efter att Karlskrona hade förlorat de fem första matcherna i Handbollsligan med stora siffror kom den första segern när OV Helsingborg gästade Karlskrona. Hemmalaget vann den matchen med 25–24.
– Trots den knappa segern tycker jag dock inte vår seger var i någon större fara. Vi ledde ju med 24–20 när det återstod fem minuter. Då gjorde vi en del tekniska fel och bjöd in OV i matchen, säger Karlskronas tränare Karl-Johan Lång.
Efter den segern har Karlskrona slagit Aranäs med 34–23 och spelat 34–34 mot Lugi.
– Det har gett oss nödvändigt självförtroende. Det ska vi dra nytta av när vi kommer till Helsingborg. Tycker därför att all press ligger på OV, säger Lång.
Karlskrona inledde Handbollsligan med fem raka förluster, dessutom klara sådana.
– Det var litet överraskande, eftersom jag tyckte det såg bra ut på försäsongen. Men förutom Aranäs mötte vi ju bara topplag. Det var tufft, säger Lång, vars Karlskrona förlorade stort mot Lugi, Kristianstad, Malmö och Ystad.
Karlskrona-tränaren förväntar sig en tuff match i Helsingborg Arena.
– Vi får utan någon som helst tvekan kriga för att åter kunna slå OV. Framförallt gäller det att se upp med deras skottvilliga spelare på nio meter. Kan vi få stopp dem är mycket vunnet, säger Karl-Johan Lång.


Walle Holmberg

Eva Norell
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub