Ov helsingborg banner 2023 1170x330

Inför Önnereds HK

Publicerad 2022-09-19 12:45
Kopia av kopia av inf r alings s
Hemmapremiär på g, som vi längtat! Läs här vad Toni har för tankar inför matchen mot Önnereds HK.

Det blev en perfekt inledning på säsongen med en seger uppe i Estrad Arena med uddamålet. Vad har du att säga om den matchen såhär i efterhand?

- Att det var en väldigt bra start på en lång säsong. Alltid bra att vinna bortamatcher i Handbollsligan och vi gjorde det mycket tack vare att vi lyckades hålla ner de tekniska felen under matchen.

Vad är det ni gör så mycket bättre jämfört med när ni mötte dem i cupen så att det resulterar i en seger denna gång?

- Största anledningen till skillnaden är att i cupen valde vi att testa olika uppställningar, spelare, och därmed accepterade svajigare spel och kunde leva med någon förlust.

Nu är det dags för hemmapremiär och ni ställs mot Önnereds HK. Givetvis även detta en viktig match. Önnered inledde säsongen med en uddamålsförlust mot HK Aranäs, för de som inte har koll, vad är Önnered för typ av lag?

- Önnered har en ny tränare och de kommer nog ta en stund innan man ser deras riktiga identitet. Vi får nog räkna med ett väldigt påläst och aggressivt försvarsspel som försöker förstöra så mycket det bara går.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild?

- Svårt att sia om på förhand men vi vill såklart ha en matchbild som gynnar oss.

Om du ska tipsa om någon eller några spelare att hålla ett extra öga på i motståndarlaget, vem skulle det vara?

- Har enligt mig en av seriens bästa målvakt (Sebastian Abrahamsson) sen har de några unga förmågor som var med och tog UEM-Silver tidigare i Augusti.

Som sagt så är det hemmapremiär och matchen spelas på anrika Idrottens hus, vad betyder stödet ifrån läktarna för er på planen under matcherna?

- Senast det var "fullt hus" var mot Vinslöv och då gjorde vi en av seriens bästa insatser så det är klart det betyder väldigt mycket. Vi hoppas såklart de kommer lika mycket folk denna gång och att vi kan bjuda upp till en bra handboll som gör att publiken väljer att komma tillbaka senare under säsongen.

Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Handbollens huvudpartner
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub