Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Alfred Arnelin uttagen i landslaget!

Publicerad 2023-05-16 11:06
4d9b7519 83f1 460d abee e5dc2eba0dad
Vi är otroligt stolta att vi fått ytterligare en OV-fostrad spelare som ska få dra på sig landslagströjan. Vi säger stort grattis till Alfred Arnelin som är uttagen till att spela EOC under Partillecup veckan. Läs Alfreds tankar om landslagsuttagningen här.

Först och främst, stort grattis till landslagsuttagningen! Hur kändes det när du fick meddelandet om att du ska få dra på dig landslagströjan i sommar och representera Sverige?

- Det kändes magiskt, nästan som att jag drömde. Jag hade precis spelat riktigt dålig golf så det var ett rejält upplyftande besked. Som sagt det känns stort att kunna få representera sitt land och det är något jag har drömt om länge.

Du har haft ett härligt år med både påskrivet ungdomskontrakt med klubben och nu en landslagsplats. Hur ser du på ditt handbollsår?

- Mitt handbolls år har varit fantastiskt, vi spelade steg 5 nu för en vecka sedan där vi kände att vi hade kunnat gått hela vägen men vi fick nöja oss med en 4:de plats. Jag har otroligt många fina minnen med mitt lag, inget jag har åstadkommit har varit möjligt utan alla de fantastiska killarna jag har runt omkring mig tillsammans med bra tränare.

Ni kommer spela European Open Championship under Partille Cup-veckan, hur känns det att få möta nationer som t.ex Spanien och Frankrike?

- Det känns väldigt spännande, det är nationer som jag aldrig har stött på annars, så det känns spännande att få se hur Sverige ligger till bland resten av Europa. Sen är det ju såklart lite tradigt att få hoppa över partille cup med alla mina fina vänner i Ov Helsingborg men de kanske man stöter på ändå.

Vad ser du mest fram emot med denna sommar?

- Det är ju såklart detta med EOC som ska bli väldigt kul, men annars 4. Men annars tror jag att det handlar mycket om att förbereda sig inför nästa säsong, då vi söker mycket revansch med 06/05

Vi önskar Alfred och hela laget stort lycka till!

European Open Championship har blivit en tradition under Partille Cup-veckan och startades 2005. I skrivande stund är följande 16 nationer anmälda: Estland, Belgien, Spanien, Färöarna, Island, Frankrike, Lettland, Schweiz, Finland, Portugal, Tjeckien, Sverige, Italien, Kroatien, Nederländerna och Polen.

Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub