Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Tjugonde raka och mönstret går igen

Publicerad 2024-02-02 07:20
V ster s
​Herrlaget gjorde bästa tänkbara PR inför kommande fredags fest på Idrottens Hus, då man tar emot toppkonkurrenten Skånela. Förhoppnings då inför fullsatta läktare. Och OJ vad man känner igen OV:s matcher den här säsongen. Dom är precis som en kär gammal vän, vilken man träffar i princip varje vecka.

Den svåra bortamatchen mot Västerås var nämligen målmässigt ganska jämn under sammanlagt 45 minuter – första halvlek och sista kvarten. Men inledningen på andra halvlek är OV i princip kliniska och det gäller såväl bakåt som framåt. Första kvarten av den andra halvleken vinner nämligen gästerna från Skåne med hela 12-3 och då är givetvis poängfördelningen över även för den här gången.

Framgångsfaktorerna är ofta också desamma, då målvakterna ständigt levererar på högsta nivå. Men tittar man i övrigt, så kan man konstatera att ungdomarna far fram som ett ånglok och tar mer plats för varje match, när de mer rutinerade så sakteliga lutar sig tillbaka inför kommande uppgifter. När dessutom Emil Andersson tycks ha spelat färdigt för säsongen, lämnas ju givetvis utrymme för våra unga spelare. Sen måste och vill vi ju givetvis nämna Anton Lindblom, som hela tiden växer in i rollen som en utav lagets bärande pusselbitar. Mot sitt tidigare lag gjorde Anton ingen besviken och under hans första år i Sundets Pärla har han glänst lika mycket som densamma.

Nu väntar alltså en sanslös fest på fredag, då laget kan ta ett sjumilasteg mot Handbollsligan i händelse av seger. Och har du inte varit på handboll i Helsingborg tidigare denna säsong, så har jag en uppmaning till dig; missa för Guds skull inte denna fest. Vi ses – jag hörs 😉

Mats Svensson
Md m lskyttar
Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

SÖNDAG 25/8 ⋅ 04738
FREDAG 13/9 ⋅ 03201
ONSDAG 25/9 ⋅ 04589

Md handbollsligan herr 275px 75px
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub