Ov banner03 200601

OV Helsingborg sluter avtal med adidas

Publicerad 2020-05-31 09:16
Adidas
Inför säsongen 2020/21 har OV Helsingborg valt att byta sin samarbetspartner på sportvarusidan. Efter noggrann genomgång av möjliga intressenter föll valet på adidas.

adidas är ett av världens mest ikoniska sportvarumärken, välkända för att leverera produkter och service i världsklass. I alla avseenden är adidas identitet är synonymt med idrotten och utövaren sätts i fokus. Från föreningens sida har vi lyssnat av medlemmarnas önskemål och utifrån deras intressen har vi landat i valet av ny samarbetspartner. Tillsammans med Stadium kommer adidas att erbjuda ett brett sortiment av OV:s profilkläder och kombinerat med god service till alla våra medlemmar kommer detta att bli ett riktigt lyft", säger Mats Engblom, klubbchef OV Helsingborg.

"Det känns fantastiskt roligt att nu få samarbeta med OV och handbollen i Helsingborg med omnejd. OV Helsingborg är en förening som står för riktigt goda värderingar, har en stor bredd på såväl flick- som pojksidan, spets med både dam- och herrlag i elitklass, samt bedriver ett gediget integrationsarbete" säger Jonathan Claar, Team Sales Specialist på adidas.

Mats Engblom
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub