Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Intersport är OV Helsingborgs nya sportleverantör!

Publicerad 2024-06-05 13:45
Intersport
Det nya samarbetet mellan Intersport och OV Helsingborg innebär bland annat att en utvald OV- kollektion framöver kommer att finnas i Intersportbutiken på Väla. Vi kommer således även kunna handla i butik utöver webbshop. Dessutom kan OV-supportrar koppla sina Club Intersport-medlemskap till föreningen så att OV Helsingborg har möjlighet till en årlig inköpsbonus utöver den egna kundbonus som OV-supportern själv erhåller på sina köp hos Intersport.

"Riktigt kul att en stark spelare återigen vill samarbete med OV Helsingborg. Vi ser mycket fram emot att arbeta med Intersport och tillsammans med Adidas ge våra medlemmar och supporters en god service", säger Mats Engblom, klubbchef hos OV Helsingborg.


Dennis Andersson, TEAM-säljare Intersport - Ängelholm/Väla

"Otroligt kul och inspirerande att vi kan vara med och stötta OV Helsingborg på vägen mot ytterligare framgångar. OV Helsingborg är ett av de starkaste varumärkena bland föreningarna i Helsingborgsregionen och vi på Intersport ser fram emot ett samarbete som på många sätt förenar alla de fina värden svenskt föreningsliv står för."

Redan nu finns OV Helsingborgs webbshop ute på nätet där man kan beställa kläder m.m. Den gröna OV-tröjan kommer på webbshopen inom kort, men redan kommande vecka finns den att köpa i Intersports butik på Väla.

Webbshopen finner ni här: https://team.intersport.se/ov-helsingborg

Här blir du medlem i Club Intersport – och glöm förstås inte att välja OV Helsingborg som förening! https://www.intersport.se/club-intersport

Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub