Inför Ystads IF

Publicerad 2021-01-21 14:34
Dsc 4125
Foto: Bildburken.se
Tiden är slagen för att starta upp matchspelet för 2021 och först ut är ett möte med serietvåan Ystads IF.

Vi fick ju tyvärr ett relativt abrupt slut på 2020 då vi fick ställa in all gemensam träning (och matcher) i ca 14 dagar på grunda av Covid-19. Det positiva ur det hela är att vi förhoppningsvis undviker flera, större utbrott, av Covid-19 nu under våren och därmed kan ducka den faran. Facit av att vi blev tvungna till att ställa in det mesta i december innebär att vi istället har 4 matcher som ska spelas nu under våren. Tre av matcherna spelas innan vår första "ordinarie" omgång för våren medan vi fortfarande letar passande datum för matchen mot IFK Skövde.

Imorgon väntar således den första "Covid-19" matchen och vi får besök av serietvåan Ystads IF. Senast vi mötte Ystads IF startade vi matchen fantastiskt bra men tyvärr hade vi en lite sämre period i första halvlek som gjorde att Ystads IF skapade ett försprång som vi aldrig lyckades komma ikapp. I andra halvlek var vi på gång flera gånger men små marginaler gjorde att vi aldrig lyckades och Ystads kunde tillslut dra ifrån på slutet och vinna rätt så komfortabelt. I Ystads IF vimlar det av duktiga spelare och namn som Kim Andersson, Dalibor Doder och Ludvig Hallbäck har de flesta koll på.

För vår del har vi tränat på riktigt bra sen vi startade upp den 11 januari. Vi har lagt mycket fokus på löpning men framförallt tränat mycket handboll. Jag själv tycker vi kommer väl förberedda för vårsäsongen och jag är mer än nöjd över hur handbollsträningarna har sett ut i januari. Vi är fullt medvetna om vår tabellplacering men vi har en stor tro på det vi håller på med och fortsätter vi bara på den inslagna vägen som vi hade mot Redbergslids x2 och Malmö så vet vi att poängen kommer trilla in.

Och kom ihåg, "Den som inte hoppas vinna har redan förlorat."

Toni Johansson
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md handbollsligan
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub