Inför Tumba HBK

Publicerad 2021-10-08 20:54
Dsc 8768
Foto:Bildburken.se
Hemmapremiär! Som vi alla har längtat efter att äntligen få spela inför vår publik på hemmaplan igen och se er alla på läktaren. Idag tar vi emot Tumba HBK, ett lag vi mötte på bortaplan i Svenska Cupen och besegrade med klara siffror (32-19), men som alla vet är det inte på försäsongen som poängen delas ut, utan först i seriespelet.

Tumba har precis som vi utvecklats under försäsongen och framförallt har man förbättrat sitt försvarsspel där man kan ställa om både mellan ett nedgrupperat 6-0 och ett utgrupperat 3-2-1 för att ändra matchbilden. Något som kan vara lurigt för en motståndare när man snabbt måste ställa om och anpassa sig till den nya situationen med allt vad det innebär. Åt det andra hållet behöver vi istället se upp med skyttet från Tumbas duktiga V9 Annie Salmi och få stopp på speedkulan Jasmine Wild-Willemsen som kan lura upp vem som helst till kiosken på läktaren för en korv med extra allt.

I hemmalaget är vi ute efter revansch efter förra helgens tunga nederlag uppe i Boden. Trots en bra inledning och att vi i matchen står för en bra insats försvarsmässigt, håller vi oss inte till den matchplan vi har satt upp i anfallsspelet och bjuder Boden på för många enkla chanser att kontra på oss vilket blev direkt avgörande. Vi har slickat såren och är rejält taggade inför den första hemmamatchen och vill visa er i publiken varför ni ska komma tillbaka igen tillsammans med några vänner för att fortsätta stötta oss. Vi har mycket spring i benen så idag blir det att åka av. Vi kommer med en full trupp bortsett från långtidsskadade Anna Malmström samt Hannah Lundblad som snart åter är i spel.

Just nu finns det även ett förmånligt erbjudande där man kan köpa en OV-supporter t-shirt för 500 kr och med den på sig, få gratis inträde till samtliga våra hemmamatcher denna säsong. Det finns bara 50 tröjor så först till kvarn. Mer info finns på OV Helsingborgs Facebook.

Avkast i Idrottens Hus 14:00. Vi ses där!

Handbollshälsningar,
Daniel, Fredrik och Gustaf

Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Handbollens huvudpartner
Md obos
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub