Ov banner03 200601

Inför Nacka HK

Publicerad 2021-01-08 09:43
Dsc 4527
Foto: Bildburken.se
Efter två veckors julledighet var vi åter i träning igen den 4 januari. Då vi istället avslutade höstsäsongen med ett dubbelmöte med Hallby med finfina 4 poäng inspelade, spelade vi inte den omgången som spelades i serien onsdags.

På lördag beger vi oss till Nacka för att ta oss an utmaningen av unga talangfulla laget Nacka HK som fungerar som någon form av farmarlag till suveräna serieledarna i SHE, Skuru IK. Laget består till allra största delen av yngre juniorer och vi kommer troligtvis få se ett lag som vill spela med hög fart i alla faser kombinerat med individuell skicklighet. Håll extra utkik efter den tekniskt skickliga motorn i laget, Elin Norrgrann, som har en härlig stegisättning och uppoffrande spelstil.

I OV Helsingborg kommer vi med självförtroende till matchen efter våra senaste insatser. Vi är ödmjuka inför den uppgift vi ställs inför och vet med oss att långa bortamatcher i Stockholm är tuffa att spela. Nacka som senast kommer från en förlust mot Tyresö i veckan vill med all säkerhet ha revansch och skicka hem oss till Skåne tomhänta, men det ska vi bli två om. Det kommer vara ett vilt kämpande OV som kommer spela uppoffrande för varandra med ett stort grönt hjärta.

Matchen finns som vanligt att följa på https://solidsport.com/nackahk-dam/games/g/u63lu8bx med avkast på lördag 9 jan kl. 15.00 om tekniken är med oss.

God fortsättning!

Daniel, Fredrik och Gustaf

Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub