Ov banner03 200601

Inför LIF Lindesberg

Publicerad 2021-12-25 13:33
Dsc 5629
Foto:Bildburken.se
Julafton är förbi och för oss rullar serien vidare när vi imorgon, på annandagen, reser långt för att ta oss an LIF Lindesberg

Som handbollsspelare har man sällan "julledigt" utan det är full rulle under julen. Annandagshandboll är vanligt och vi får chansen på nya poäng när vi ska möta LIF Lindesberg. Senast när vi mötte Lindesberg var vi väldigt väldigt bra i första halvlek och hade egentligen "avgjort" matchen. Tyvärr för får del hade vi dock en större svacka i andra halvlek där framförallt Lindesberg stängde igen i målet.

LIF Lindesberg är alltid en svår bortamatch och framförallt när de har en stor tradition att fylla hallen under annandagen. Till skillnad från senaste matchen kommer det till tillkomma några farliga spelare som det gäller att vi har koll på. Jesper Nilsson, som varit korsbandsskadad, har gjort comeback och bidrar med spets på V9. Joshua Hayes, H9, har ett tungt och effektivt genombrott och var sjuk senast och Fatlum Ahmeti kommer också spela nu på hemmaplan och det har varit en av seriens bästa m6:or under väldigt lång tid.

Vi kommer senast från seger mot Anderstorp där vi framförallt tar med oss andra halvlek. Matchens första halvlek visade dock återigen att när vi inte är med mentalt och är beredda att lägga ner grundarbetet så är vi inte bättre än något annat lag i serien. Vi tränar idag för att göra de sista förberedelsen inför imorgon och vi vill såklart avsluta 2021 med en seger innan vi går på ett kortare uppehåll. Alla spelare är just vid detta tillfälle inte tillgängliga men vi kommer ALLTID ställa upp med det bästa laget.

Och kom ihåg, "I juletiden har man tid till att ha tid."

Toni Johansson
Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub