Ov banner03 200601

Inför hemmapremiären mot Torslanda HK

Publicerad 2021-09-25 18:42
Dsc 8551
Foto: Bildburken.se
Efter en sur premiärförlust med uddamålet får vi nu vända hemåt när vi imorgon i hemmapremiären tar oss an Torslanda HK

Premiären borta mot Kungälv slutade tyvärr med en uddamålsförlust efter att vi varit extremt ineffektiva i avslutsmomenten. Vi var alla överens om att vi skapade tillräckligt med bra lägen för att vinna matchen men om motståndarmålvakten har närmare 20 räddningar spelar det ingen roll vilket lag vi än möter. Det vi dock var mest missnöjda var försvarsspelet och det är också där vi lagt mest krut på senaste veckan. Vi behöver bli aggressivare mot bollhållare samt hitta tillbaka till utgångspositioneringen som vi varit så bra på under ATG Svenska Cupen.

Torslanda kommer från premiärseger hemma mot LIF Lindesberg och har ett lag med massor av rutin. Tobias Jademan tillsammans med Eric Forsell-Schefvert är stabila på 9meter och dessutom har de väldigt duktiga kanter som de hela tiden försöker sätta i läget.

För vår del börjar de ljusna på skadefronten. Både Thynell och Albert är tillbaka i träning och har några veckor kvar till match. Vi kommer komma med det bästa laget vi har imorgon och vi är full medvetna om jobbet som kommer krävas om vi ska vinna matchen. Med det sagt hoppas jag att så många som möjligt (max 300 personer) kommer till hemmapremiären och ser det "nya" OV.

Vi hälsar domare, funktionärer, motståndare och självklart er i publiken hjärtligt välkomna till morgondagens match.

Och kom ihåg, "De som har mycket att hoppas på och ingenting att förlora är alltid farliga."

Toni Johansson
Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub