Ov banner03 200601

Inför Anderstorp SK

Publicerad 2021-12-18 16:50
Dsc 5839
Foto:Bildburken.se
Halva serien är spelad och vi får återigen bekanta oss med Anderstorp SK och den här gången får vi nog räkna med en betydligt tuffare uppgift.

Ja, det är alltid bra att vinna med mycket mål och framförallt var vi väldigt duktiga på att hålla fokus. I hemmamatchen mot Anderstorp SK vann vi med 43-15 och det var framförallt ett tamt bortalag som gjorde att siffrorna blev så stora. Matchen var "död" efter 10 min men vi var väldigt bra på att hela tiden koncentrera oss och inte hålla på med massa skit. Vi är fullt medvetna om att det finns en stor risk att målskillnaden är det som avgöra vem som tar förstaplatsen i vår sen.

Inför den här matchen har vi blandat träning med vila. Vi kom från ett ganska tufft matchande och behövde återhämta oss. Vi har haft bra träningar och alla spelare är tillgängliga för match vilket såklart är oerhört skönt såhär i förkylningstider.

Halv serien är spelad och med tanke på hur många skador, personliga kriser och sjukdomar som vi hade samtidigt i början av serien så har vi gjort det klart godkänt. Visst känns vissa förluster väldigt tunga fortfarande men nu när vi har alla tillgängliga och kan träna bra med full trupp så ska det mycket till att slå oss (Ex. en toppinsats av en målvakt som Varberg borta). Vi har dock två matcher kvar detta år så vi kommer göra allt för att ta fyra poäng och fira nyår med en härlig känsla.

Jag vill också passa på att önska er alla OV:iter en riktigt God Jul .

Toni Johansson
Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub