Inför Amo Handboll

Publicerad 2021-10-08 07:27
Dsc 3521
Foto: Bildburken.se
Det är dags för ny fredagsmatch och denna gång kommer serieledarna Amo Handboll på besök till anrika IH.

Vi är väldigt nöjda efter vår seger mot Vinslös för exakt en vecka sedan. Vi spelade verkligen som ett lag och alla som var inne på banan tog ansvar över sin egna prestation. Nu stundar dock en ännu tuffare match när serieledarna Amo Handboll kommer på besök. Amo som tränas av den karismatiska tränaren Andreas Stockenberg har övertygad såhär långt på säsongen. I serien har dem vunnit utan att behöva ta i dem första tre omgångarna och man är, precis som vi, framme i kvartsfinal i ATG Svenska Cupen. På niometer har de en farlig trio med Närenborn (välkommen tillbaka), Hoehg Dahl samt Forsell-Schevfert som hela tiden spelar för varandra. Vi kan också räkna med att det kommer komma en del taktiska drag från bänken så det gäller att vi kan anpassa oss så snabbt som möjligt.

För vår del tog vi en ledig helg efter segern i fredags och sedan träna på som normalt. Skador och sjukdomar hör till men vi har helt klart haft väldigt otur i denna perioden. Vi kommer som vanligt att ALLTID ställa upp med det bästa laget vi har men med det sagt innebär det också att vi kommer ha en del spelare som inte har någon färskvarig "form". Vi har lagt upp en matchplan som vi tror kommer innebära vinst och vi kommer behöva maximera varenda spelarens prestation på banan igen för att ha chans.

Med detta sagt så är det inget annat än en toppmatch som väntar och framförallt i samband med att alla restriktioner har släppt. Hoppas så många som möjligt tar sig ner till Idrottens Hus idag för att se den bästa sporten vi älskar live.

Vi hälsar motståndare, domare, funktionärer och självklart er i publike hjärtligt välkomna till kvällens match.

Toni Johansson
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Handbollens huvudpartner
Md obos
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub