Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

Unga Lugi sprang ifrån OV

Publicerad 2019-11-22 23:47
Under en sjuminuters period i mitten av första halvlek spelade OV en glimrande handboll med fantastiskt målvaktsspel av Mikael Andersson, genombrott, mål från linjen och mål från nio meter.Efter fem raka mål tog tyvärr det roliga slut vid 11-8 för sedan blev det för många tekniska fel och gästande Lugi kunde gå till halvtidsvila med 12-14. Början av halvleken var det jämnt, men förutom sjuminuters perioden är det Lugi som har bra koll på händelserna.
Lugi spelade väldigt aggressivt försvarsspel direkt i den andra halvleken och OV mäktade endast med 3 mål på de första 15 minuterna och Lugi sprang ifrån till 15-21. Micke åkte på en tvåminutare och Linus Olsson kom in och gjorde ett par högklassiga räddningar. Krister Lindgren matchade i princip hela truppen och försökte på alla sätt få OV att närma sig gästerna. Genom att spela 7-6 närmade man sig sakta men säkert till 22-24 men närmare än så kom man inte. Lugi vars äldste spelare inte fyllt 25 år än vann rättvist. OV får ta med sig sjuminutersperioden från första halvlek och överraska i de kommande matcherna.
Före matchen uppvaktades Linus Nileskog som OV Helsingborgs (Inkl Olympic Viking) meste spelare genom åren i och med dagens 233e match i den gröna tröjan.

OV-Lugi 24-29 (12-14)
Målskyttar; Emil Andersson 6, Oskar Joelsson 6, Anton Månsson 4, Linus Nilsson 3, Emil Lindkvist 2, Johan Lundgren 2, David Florander 1