Ov banner03 200601

Inför HK Aranäs

Publicerad 2021-02-23 06:37
Dsc 9724
Foto: Bildburken.se
Ikväll väntar återigen en riktig fyrapoängsmatch när vi får besök av Kungsbackalaget HK Aranäs.

Okej, sista kvarten vi spelade mot Lugi var magisk. Från att gå från minus 4 till att vinn med 3 är ju såklart fruktansvärt bra. Svårt att säga vad som exakt gjorde skillnaden förutom att vi i princip bara malde på. Som så många gånger tidigare är det tätt mellan matcherna och förra matchen kommer inte ge oss nya poäng ikväll.

HK Aranäs kommer från en väldigt imponerande seger borta mot GUIF. De totalt krossade motståndet och kommer säkert med gått självförtroende. Philip Jonsson har dragit ett tungt lass hela säsongen på sin H9-position och bredvid sig, på H6, ser vi kanske den mest positiva överraskningen för säsongen vid namn Rasmus Thorbjörnsson. Utöver dessa två ska även Gustaf Hallén och Daniel Bergquist nämnas vid namn som tillhör de "äldre" som har mycket rutin.

För vår del kommer vi från en helt ledig helg. Vi har en tuff vecka framför oss så det gäller att hitta balansen mellan träning och vila. Träningen igår var godkänt och vi kommer med till start med det bästa vi har. Vi är fullt medvetna om HK Aranäs styrkor och detta kommer säkert bli en match där det pendlar väldigt mycket upp och ner vilket gör att det gäller att inte ha allt för långa perioder som är lite sämre.

Och kom ihåg, "Inget gott kommer från att skynda på."

Toni Johansson
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub