Wilthorn fortsätter i OV

Publicerad 2019-04-16 15:00
3 jonathan wilthorn
Jonathan Wilthorn
Fler och fler pusselbitar faller på plats och med Jonatans underskrift ökar vi upp styrkan och kvalitén på laget ytterligare. Jonatan har varit en av Allsvenskans bästa försvarsspelare och det ska bli intressant att följa hans framfart i Handbollsligan. Hans seriösa inställning till träning och förberedelse smittar av sig och OV:s ”mittgeneral” fortsätter att bidra med tyngd, stadga och stabilitet åt laget.

"Vi är oerhört glada för att Jonatan förlänger med OV över ytterligare minst en säsong. "Willy" klassas som en av seriens bästa försvarsspelare och med hans förlängning säkerställer vi en stabil grund att stå på försvarsmässigt. Han har under några säsonger växt ut till en bjässe bakåt och med Jonatan tillsammans med nye Anton Månsson kommer vi förhoppningsvis att få ett mittblock som blir riktigt svårt för motståndarna att tränga sig igenom", säger Dennis Pettersson från OV Herrs sportgrupp.

"Wilthorn är extremt ambitiös och suger i sig handbollskunskap på ett formidabelt sätt. Han visar också vägen för våra yngre förmågor hur viktigt träning och fysik är. Vi hoppas givetvis att nye tränaren Krister Lindgren kan bidra till att utveckla Jonatan och resten av truppen ytterligare", avslutar Dennis Pettersson.

"Vi är tillbaka I Handbollsligan där vi ska höra hemma och ett förlängt kontrakt i den gröna tröjan känns mycket bra. Ny tränare med fokus på starkt försvar som grund delar jag till 100 % och OV:s styrkor den gångna säsongens med försvar, kontringar och skytte visade ännu en gång vägen. Nu ser jag fram emot utmaningarna i högsta ligan och vill passa på att vädja till alla handbollsintresserade (publiken) att komma och stödja oss när ligan kör igång i höst, för ni betyder så mycket", säger Jonathan Wilthorn.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub