Ov banner03 200601

Varmt tack till Joel

Publicerad 2020-05-31 17:27
Sk rmavbild 2020 05 31 kl. 17.36.47 1
När nu säsongen även formellt är avslutad, tar även Joel Tulldahl farväl och slutar sin tränargärning i OV Helsingborg Herr för denna gång. Joel kom tillbaka till OV inför säsongen 2018/19 och har under sin tränartid varit med och fört upp laget tillbaka till Handbollsligan samt även sett till att laget är kvar i ligan kommande säsong. Vi har ännu färskt minne av såväl fjolårets serieseger i Allsvenskan samt de avslutande veckorna i årets ligaspel med många verkligt dramatiska matcher.

Joel har varit assisterande tränare med både Ulf "Tubbi" Sivertsson och Krister Lindgren och med de förutsättningar som tillhandahållits fortsatt utveckla spelarna individuellt och lyckats formera ett herrlag som kontinuerligt höjt sig spelmässigt och visat stort grönt hjärta i sina matcher.

Ifrån OV Helsingborg vill vi rikta ett mycket stort tack till Joel Tulldahl för hans mångåriga insatser i föreningen och samtidigt önska honom fortsatt framgång i hans kommande uppdrag inom handbollen. Vi är särskilt glada över att vi även i fortsättningen kommer att ha täta kontakter med Joel i hans roll som ansvarig instruktör på handbollsgymnasiet i Helsingborg.

"Mina två säsonger i OV Helsingborgs herrlag är nu till ända. Det har varit två säsonger med helt skilda utmaningar men där vi till slut har lyckats nå våra målsättningar. Jag har haft två mycket bra år i klubben och kommer följa lagets framfart från håll framöver. Jättetack till alla spelare och människor runt omkring i OV:s organisation som gör ett fantastiskt arbete", säger Joel Tulldahl.

OV Helsingborg
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub