Ov banner dam herr weboriginal

Välmeriterad mittnia till OV

Publicerad 2019-09-13 14:00
Anna wulff
Anna Wulff
OV Helsingborg har skrivit kontrakt med niometersspelaren Anna Wulff. Med ett SM-silver och ett stort antal USM-finalsteg i bagaget kommer hon bland annat att bidra med sin erfarenhet och rutin.

– Det är fantastiskt roligt att kunna knyta välmeriterade Anna till oss. Hon kommer att tillföra stor erfarenhet och rutin till vårt unga lag. Vi ser med stor tillförsikt fram emot säsongen, säger Per Olof Persson, sportchef OV Dam.
Anna Wulff har ett förflutet i Eslövs IK, där handbollskarriären startade i 6-7årsåldern och sedan fortsatte upp till seniornivå. Därifrån har hon med sig ett antal USM-finalsteg och ett SM-silver. De senaste två åren har hon spelat i Kävlinge HK. Sedan Kävlinges damlag dragit sig ur division 1-spel är det nu OV Helsingborg som gäller.
– Jag vill spela handboll och känner att jag har mer att ge. Mitt mål är att fortsätta att utvecklas och spela så länge kroppen håller. Jag ser fram emot en spännande och rolig säsong där jag hoppas att vi springer mycket och spelar en fysisk handboll, säger Anna Wulff.
Egna styrkor?
– Jag har en bra spelförståelse och sätter gärna mina medspelare i bra lägen. Jag är en krigare på planen och ger aldrig upp, säger Anna Wulff.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub