Ov helsingborg banner 2023 1170x330

Tack för allt!

Publicerad 2023-03-11 18:30
Kopia av tack f r allt
​Under säsongens sista match för damlaget så hade vi anledning att tacka av ett flertal spelare samt assisterande tränare Fredrik Björkman som av olika anledningar har valt att inte fortsätta i OV Helsingborg kommande säsong.

Linnéa Thulin, mittsex.

Linnéa har i nio år representerat OV Helsingborg i den gröna tröjan och är den spelare på damsidan som har spelat flest matcher för OV Helsingborg. Hon har alltid varit en plikttrogen spelare och en väldigt uppskattad spelare att ha i truppen både ifrån tränarnas sida och ifrån sina lagkamraters håll. Hon har varit en klippa i försvaret där hon stoppat motståndarspelare match för match. Nu kommer hon fortsätta att stoppa tjuvar i stället då Linnéa har valt att satsa på sin privata karriär som polis. Vi vill rikta ett stort tack till Linnéa för allt hon gjort för klubben och önska dig ett stort lycka till med din civila karriär.

Fredrik Björkman, assisterade tränare.
Fredrik är en egen produkt och började spela handboll i OV Helsingborg redan som ung och har varit klubben trogen under hela sitt liv. Han gjorde många säsonger i herrlaget innan han lade sina spelarskor på hyllan och i stället valde att vara tränar spåret och har hunnit med att både ha delat huvudledarskap och att vara assisterande tränare. Fredrik har av familjeskäl valt att hoppa av sitt uppdrag till nästa säsong och kommer vara mycket saknad i truppen. Vi vill rikta ett stort tack för allt du gjort i föreningen Fredrik, både som spelare och som tränare.

Hannah Lundblad, högernio.

Hannah är även hon en egen produkt som tagit sig hela vägen upp ifrån de egna leden upp till att ha en plats i damlaget. Hannah är en talangfull och träningsvillig spelare som förutom det hon bidragit till på handbollsplanen även varit aktiv i klubben som ungdomsledare och som skoltränare under flera säsonger. Hannah har valt att testa vingarna på annat håll nästa säsong och vi önskar Hannah ett stort lycka till i sin nya klubb och tack att vi fått vara en del av din handbollsresa.

Christine Brorsson, målvakt.

Christine kom till klubben 2018 och har sedan dess varit en stabil målvakt i klubben. Hon har med sitt kloka och ambitiösa målvaktsspel stått för många fantastiska räddningar och stabila insatser i målet och flertalet matcher under dessa år har vi Kicki att tacka för segrarna. Kicki har nu valt att lägga sina handbollsskor på hyllan för att fortsätta att satsa på sin privata karriär. Tack för alla räddningar Christine och tack för allt du gjort för klubben samt stort lycka till med din civila karriär.

Victoria Orest, mittsex.

Victoria kom till OV Helsingborg inför denna säsong. Hon har varit en glädjespridare i truppen och har bidragit med mycket trygghet i sitt ledarskap där hon burit kaptensbindeln under säsongen. Victoria har valt att inte utnyttja sitt plus år i kontraktet utan har valt att flytta hem och komma närmare familjen igen. Vi önskar Victoria ett stort lycka till i sin framtida handbollskarriär och riktar ett stort tack för vad du gjort för klubben under detta år.

Hilda Lööf, vänsternio.

Hilda kom till OV Helsingborg inför säsongen. Hon har utöver med sin fantastiska skyttekraft framåt även bidragit med ett stabilt försvarsspel bakåt och gjort det svårt för motståndarna att ta sig förbi henne. Hilda har varit en ambitiös och träningsvillig spelare som tyvärr varit skadedrabbad under säsongen som gått. Hilda har valt att sätta sin handbollskarriär på paus och kommer därför inte att spela i klubben nästa år. Vi tackar Hilda för allt hon bidragit med till klubben under säsongen och önskar henne ett stort lycka till i framtiden.

Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub