Ov banner03 200601

OV förändrar i ledarstaben runt Herrlaget

Publicerad 2020-02-10 18:30
Ov logo rgb 2
OV Helsingborg Herr gör förändringar i ledarstaben för att få in ny energi i truppen inför den stundande slutspurten av Handbollsligan. Ny ansvarig blir Mats Engblom med hjälp av Joel Tulldahl och Per Carlén.

"OV:s herrsportgrupp har under en tid haft en löpande dialog med Krister Lindgren och vi har nu ömsesidigt kommit fram till att en förändring kring truppen är nödvändig. Laget går på fredag in i slutfasen av serien med ett prekärt läge i tabellen och åtta matcher ska spelas på ca fem veckor. Vi tror att denna förändring ökar våra chanser att nå vår målsättning" säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr.
En förutsättning för att kunna göra denna förändring är att vi internt i föreningen har resurser som besitter mångårig erfarenhet av att träna lag på absoluta elitnivå samt redan har god insyn i laget och är väl förankrade i klubben. Förhoppningarna och tron är att den nya ledarstaben omedelbart tillför ny energi och att det visar sig i resultatet framöver. De inleder arbetet med laget redan idag och denna lösning ligger kvar säsongen ut. Parallellt har arbetet med att skapa en mer långsiktig lösning nu satts igång.
Från klubbens sida vill vi samtidigt tacka Krister för hans insatser samt önska honom lycka till i kommande uppdrag och utmaningar.

Andreas Söderström
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub