Lundgren klar för ytterligare 2år

Publicerad 2019-04-08 15:30
4 johan lundgren
Johan Lundgren
Johan Lundgren har valt att förlänga sitt kontrakt med ytterligare två år. Johan anslöt från Rimbo HK till OV inför säsongen 2015/16 och har med sina känsliga handleder, kyla från straffpunkten samt sin stundtals irrationella spelstil i hög grad bidragit till att OV nu återigen har kunnat ta klivet upp i Handbollsligan.

"Johan har under året visat att han är oerhört viktigt för laget. Hans kantspel har hållit hög klass och hans målsnitt är oerhört bra. Johans straffskytte har visat på lugn och harmoni och hans oerhörda snabbhet i kontringsspelet ger oss ett vasst anfallsvapen. Vi är mycket glada att Johan förlänger med OV ytterligare två säsonger och vi är övertygade om att hans förmåga kommer att hålla hög handbollsligaklass", säger Dennis Pettersson från OV Herrs sportgrupp.

"Det ska bli jätteroligt att få fortsätta representera OV Helsingborg i ytterligare två år. OV är en stabil förening som har en sund filosofi och seriös inställning samt en långsiktighet i det man gör, vilket jag menar har lett till att föreningen återigen är tillbaka i högsta ligan", säger Johan Lundgren.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub