Ov banner03 200601

Inför seriepremiären borta mot Kungälvs HK

Publicerad 2021-09-17 21:27
Herrar
Imorgon väntar seriepremiären och vi beger oss några mil norrut när vi ska ta oss an Kungälvs HK på bortaplan.

Vi är såklart väldigt nöjda med hur försäsongen sett ut och matcherna i cupspelet där vi faktiskt, tidigare än vad jag trodde, har lyckats prestera en bra och vinstgivande handboll. Nu väntar dock det viktigaste för denna säsongen och det är serien. En allsvenska som är bättre än någonsin och det finns många som har valt att rusta inför säsongen. Kungälvs HK är ett av de lagen som kommer husera i toppen så vi ställs för tuffast möjliga motstånd direkt.

Kungälv spelar med väldigt mycket energi och det är svårt att inte nämna Adam Jönsson på H9 som redan nu är klar för Alingsås till kommande säsong. Han driver laget och är en av seriens bästa spelare.

För vår del har vi den senaste veckan tränat på det som vi tror kommer vara vinstgivande i längden. Allt är en process som hela tiden måste gå framåt och där ingår även matcher. Vi är fullt medvetna om att vi kommer vara favoriter i de flesta matcherna vi ställer upp men vi tar hellre det än tvärtom. Det är en match i taget som gäller och vi åker upp med bästa möjliga trupp imorgon i hopp om att ta hem två poäng.

Och kom ihåg, "Jag tänker aldrig på framtiden. Den anländer alltför snabbt"

Toni Johansson
Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub