Ov banner03 200601

Inför Lugi HF

Publicerad 2021-02-18 18:58
Dsc 9435
Foto: Bildburken.se
​Efter 1 poäng senast mot IFK Skövde tar vi nu sats för nya poäng när vi imorgon beger oss den korta resan ner till lund för mötet mot Lugi HF.

För första gången någonsin lyckades vi ta poäng av IFK Skövde i Handbollsligan och jag tycker verkligen vi gör det med beröm. På bortaplan blev vi förnedrade och trots att vi låg under med fyra mål i första halvlek och med tre i början av andra lyckades vi vända på steken och faktiskt styra matchen hela vägen in. Vi har såklart guldläge på slutet när vi är en man mer men ser man till helheten och om någon hade frågat innan om vi fick 1 poäng ospelad hade vi tagit det alla dagar i veckan. Vi fick dessutom se många bra individuella aktioner vilket såklart är en trygghet för oss ledare.

Imorgon väntar Lugi och som så många gånger förr handlar det om unga spelare på väg upp i sin karriär. Karl Wallinius som är klar för franska storkluppen Montpellier är en spelare med mycket kraft som vi bör se upp med. Bredvid sig spelar den erkänt duktige och spelskicklige Casper Käll som stundtals visar riktigt hög klass. Såklart ska även skytteligaledaren Isak Persson nämnas som har varit fenomenal på sin H6-position denna säsong.

För får del kommer vi dels från lite välförtjänt vila men också en väldigt bra träning. Vi har haft tight schema en längre tid så balansen mellan vila och träning är viktig. Vi kommer ALLTID till spel med det bästa vi har och vi göra våra yttersta för att ta två nya poäng med hem till Helsingborg.

Och kom ihåg, "Att studera det onormala är det bästa sättet att förstå det normala."

Toni Johansson
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub