P08
Ov banner dam herr weboriginal

Info från lagföräldrar

Publicerad 2018-09-26 21:38
Övernattning i klubbstugen, Idrottsrabatten, Kiosk, mm

Hej

Handbollsträningen är igång sedan några veckor och snart är det dags för de första sammandragen (matcherna). Inbjudan till matcherna kommer via Pelle och Henrik. Men innan dess kommer här lite praktiskt information från lagföräldrarna. Först och främst har Ida, Sebbes mamman tillkommit som lagförälder och Mette har slutat.

En av de första sakerna som händer är att killarna skall ha övernattning i klubbstugan fredagen den 16 november. Då hoppas vi att alla killar kan vara med.

Om två veckor i mitten av oktober kommer höstens idrottsrabattshäften där varje barn säljer 5 st, vi kommer att dela ut dem på träningen och två veckor senare behöver vi betalningen för dem. Du kan även hämta dem hemma oss Ida, ring då 0736-954656

Under säsongen kommer varje förälder att behöva hjälpa till i kiosken en gång på hösten och en gång på våren. Alla datumen är redan klara så meddela oss vilka två dagar du kan.

Vi behöver hjälp följande dagar,

Hösten

28 oktober (2 pers), 2 december (8 pers), 15 december (2 pers),

Våren

3 februari (2 pers), 2 mars (2 pers), 3 mars (8 pers).

De gånger som det behövs två personer i kiosken är i samband med våra egna killars matcher och de gånger vi behöver vara 8 personer är det när det är seniormatch på Arenan eller på Idrottens Hus.

Hälsar

Ida och Magnus

Magnus Lambertsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub