Svensson trogen moderklubben

Publicerad 2018-06-12 16:00
Annie svensson bred
Annie Svensson
Annie Svensson, född 1998, har förlängt med OV Helsingborg. Annie är en egen produkt som lyftes upp i A-laget inför säsongen 2016/2017. Nu har hon skrivit på ett ettårskontrakt med ett uppehåll för en längre resa under vintern.

- Annie går från klarhet till klarhet i sin utveckling. Hon är en mångsidig spelare som sällan gör några misstag och som dessutom kan spela på flera positioner, vilket är en styrka för laget. Vi är jätteglada att hon väljer att fortsätta spela för sin moderklubb, säger Per Olof Persson, sportchef OV Dam.
- Det är väldigt roligt att ha förlängt med min moderklubb ännu en säsong. OV Helsingborg är en förening som inte bara engagerar mig utan även hela min familj. Jag trivs väldigt bra med föreningen, ledarstaben och alla lagkamrater, säger Annie Svensson.
- Jag är väldigt glad att jag får chansen att fortsätta min utveckling som handbollsspelare fram tills jag åker på min långresa i November. Jag är också glad över att få vara med på resan mot högsta serien och hoppas kunna vara med och bidra, avslutar Annie Svensson.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub