OV va inte ens nära Boden

Publicerad 2021-10-03 20:04
Sk rmavbild 2021 10 03 kl. 20.04.16
​När damlaget gav sig iväg på säsongens, i många avseenden drygaste bortamatch, var väl förhoppningarna kanske inte dom allra största. Ett lag med SHE-erfarenhet och som storsatsar för att komma tillbaka i finrummet stod för motståndet och det var tämligen uppenbart att det inte skulle inte bli nån vandring i Bodens stadspark, denna premiärmatch på bortaplan nästan på andra sidan polcirkeln.

Men även om det började helt okej, med två snabba OV-mål och en straffräddning, tog det roliga slut ganska snabbt. Utan att lägga för många rader på matchanalysen, så konstaterar vi istället att det blev precis lika jobbigt som befarat. Den extremt långa hemresan blev knappast kortare av att OV fick en ordentlig lusing och fick lämna hallen med en förlust på hela elva bollar. I den positiva vågskålen lägger vi nu att den här matchen är nu gjord och det är rätt skönt att veta att resterande bortamatcher är mindre än hälften så långa. Nu hoppas jag att tjejerna så snart som möjligt lägger den här matchen bakom sig och ser fram emot hemmapremiären på lördag med tillförsikt. Då ses på Idrottens hus och hejar fram vårt damlag.

Bäste målskyttar i OV den här gången var Wiktoria Gustafsson, Ellinor Fahlstedt och Mimmi Lundin på fyra respektive tre mål. Vi ses på lördag.

Mats Svensson
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Handbollens huvudpartner
Md obos
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub