OV utökar tränarstaben

Publicerad 2018-01-11 15:01
Tomas sivertsson
Thomas Sivertsson
OV Helsingborg välkomnar Thomas Sivertsson till tränarstaben för OVs herrlag. Thomas, som har sin handbollsfostran i HK Drott, har en fantastik bakgrund som spelare och tränare under många år.

Som spelare var Thomas många år med i i det populära landslaget "Bengan Boys" och spelade hela 208 landskamper. Som tränare har Thomas arbetat i storklubbar som Wisla Plock och Kolding samt varit förbundskapten för svenska damlandslaget och ass förbundskapten till portugisiska herrlandslaget.
Thomas arbetsuppgift i OV kommer att vara bollplank till sin bror Ulf "Tubbi" Sivertsson och ansvara för en träning i veckan med särskild fokus på försvarsarbete. Thomas kommer fortsätta sin huvudsyssla som damlagstränare i HK Drott.
"- Vi ser oerhört positivt på att få in Thomas i gruppen en gång i veckan. Hans rutin och erfarenhet främst i försvarsspelet kommer vi att ha stor nytta av," säger Dennis Pettersson, sportgrupp OV Herr

"-Thomas kommer också att hjälpa Tubbi med analys av motståndare via video och med Thomas spetskompetens får laget förhoppningsvis en boost och möjlighet att även vässa andra delar i spelet," avslutar Dennis Pettersson, sportgrupp OV Herr

"- Jag hoppas kunna vara ett extra bollplank till både Tubbi och spelarna och stötta upp med detaljer i alla spelets faser", säger Thomas Sivertsson.

"- Det ska bli spännande att möta herrspelare igen och extra kul att få stötta min bror i OV", säger Thomas Sivertsson.

Mats Engblom
Md sommarskola
Md ov puff lag traningstider 230x175
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md ov puff partnererbjudande linje 230x175
Md ov puff nyhetsbrev linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Md kop biljett
ENDAST OV HERR I HANDBOLLSLIGAN
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub