OV utökar tränarstaben

Publicerad 2018-01-11 15:01
Tomas sivertsson
Thomas Sivertsson
OV Helsingborg välkomnar Thomas Sivertsson till tränarstaben för OVs herrlag. Thomas, som har sin handbollsfostran i HK Drott, har en fantastik bakgrund som spelare och tränare under många år.

Som spelare var Thomas många år med i i det populära landslaget "Bengan Boys" och spelade hela 208 landskamper. Som tränare har Thomas arbetat i storklubbar som Wisla Plock och Kolding samt varit förbundskapten för svenska damlandslaget och ass förbundskapten till portugisiska herrlandslaget.
Thomas arbetsuppgift i OV kommer att vara bollplank till sin bror Ulf "Tubbi" Sivertsson och ansvara för en träning i veckan med särskild fokus på försvarsarbete. Thomas kommer fortsätta sin huvudsyssla som damlagstränare i HK Drott.
"- Vi ser oerhört positivt på att få in Thomas i gruppen en gång i veckan. Hans rutin och erfarenhet främst i försvarsspelet kommer vi att ha stor nytta av," säger Dennis Pettersson, sportgrupp OV Herr

"-Thomas kommer också att hjälpa Tubbi med analys av motståndare via video och med Thomas spetskompetens får laget förhoppningsvis en boost och möjlighet att även vässa andra delar i spelet," avslutar Dennis Pettersson, sportgrupp OV Herr

"- Jag hoppas kunna vara ett extra bollplank till både Tubbi och spelarna och stötta upp med detaljer i alla spelets faser", säger Thomas Sivertsson.

"- Det ska bli spännande att möta herrspelare igen och extra kul att få stötta min bror i OV", säger Thomas Sivertsson.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub