Ov-grönt i blågula beachlandslaget!

Publicerad 2022-07-06 08:00
Kopia av kopia av toni albert insta  facebook inl gg
Imorgon drar U16 EM i Beachhandboll igång nere i Prag i Tjeckien. OV Helsingborg är stolta att vi är representerade i blågult i form av Sarah Nilmar som gör landslagsdebut! Vi pratade med Sarah om känslan inför debuten.

Hur känns det att få göra landslagsdebut?

💬 Att få åka iväg och representera Sverige i ett mästerskap känns såklart jätteroligt då det varit en dröm sen jag var liten. Eftersom det är min första gång så är jag såklart väldigt nervös också.


Vad har du för förväntningar på mästerskapet?

💬 Mina förväntningar på mästerskapet är framförallt att det kommer bli riktigt kul och ett minne för livet då jag åker iväg med ett jättehärligt gäng tjejer. Samtidigt så tror jag att det kommer bli en stor utmaning för oss och vi kommer troligtvis att få möta tufft motstånd. Förhoppningen är såklart att tar vi oss så långt som möjligt i mästerskapet! Allt är möjligt!

Gruppspelet inleds imorgon den 7e med två matcher mot Spanien och Portugal. Därefter väntar två matcher mot Polen och Rumänien den 8e innan slutspelet drar igång. Vi önskar givetvis Sarah och hela laget stort lycka till!


Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md handbollsligan
Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub