OV förlänger med Fahlstedt

Publicerad 2018-05-08 14:26
Elinor fahlstedt
Elinor Fahlstedt
Ellinor Fahlstedt har skrivit på för ytterligare två säsonger. Linköpingstjejen kom till OV inför säsongen 2016/2017 och hon verkar trivas bra i Helsingborg. Förra året var hon assisterande lagkapten och nu är hon redo för nya utmaningar i den gröna tröjan.

- Ellinor är en väldigt stark linjespelare, en klippa i försvaret och en bra pådrivare. Vi är mycket glada att Ellinor valt att stanna kvar i OV, säger Per Olof Persson, sportchef OV dam.
- Det känns riktigt bra att förlänga ytterligare säsonger med OV. Det är en klubb jag känner att jag kan fortsätta utvecklas i och jag hoppas kunna bidra till att ta laget till högsta ligan inom en snar framtid. Det är även ett mål jag har personligen, säger Ellinor Fahlstedt.
- Vi har ett lag med en stabil stomme där alla spelare på olika sätt är oerhört viktiga för att nå dit vi vill och jag är mer än redo att dra mitt strå till stacken. Det är även viktigt att vi nu har en bredare ledarstab inför kommande säsong, det kommer gynna både lagets framgång och spelarna individuellt. Jag ser verkligen fram emot kommande säsonger i den gröna tröjan, avslutar Ellinor Fahlstedt.

Mats Engblom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub