Ov banner03 200601

Inför Vinslövs HK

Publicerad 2021-09-30 13:33
Dsc 3607
Foto:Bildburken.se
Imorgon väntar en riktigt spännande match när vi åker den korta sträckan till Vinslöv för att spela inför en fullsatt Furutorpshallen.

Publikrestrektionerna har äntligen släppt och alla vi som älskar sport tycker det är fantastiskt och imorgon kommer vi på första gången på väldigt länge få känna av en fullsatt hall. Vinslöv HK står för motståndet och de har såhär långt under säsongen i både cupen och seriespelet imponerat som lag. De har fått till en bra mix med olika typer av spelare och spelar verkligen för varandra. Alfred Olsson tillsammans med Hugo Svensson är de två niometare som imponerat mest med både skott, genombrott och inspel. Utöver dessa två ska såklart de tre gamla OV spelarna Sebastian Hansson, Linus Olsson och Linus Nilsson nämnas där de bidrar med sina styrkor.

För vår del är det högst oklart vilka spelare som kommer till spel men vi kommer ALLTID spela med det bästa laget. Jag har full tro på att alla spelare som kommer kliva in på banan kommer ta ansvar och utnyttja sina styrkor för att bidra till att laget går så bra som möjligt. Vi har stor respekt för motståndet och framförallt vikten av att det kommer vara fullsatt. Kan vi bara minimera de tekniska felen och få Vinslöv i uppställt så ökar chanserna markant för en seger.

För er som inte åker till Vinslöv (åk i tid om ni ska dit) så sänds såklart matchen också på Solidsport med start 19.30.

Och kom ihåg,

Toni Johansson
Md biljett online
Vår Huvudpartner
Officiell Hotellpartner
Md has logo 1
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub