Ov banner03 200601

Inför GT Söder

Publicerad 2021-02-19 12:17
Dsc 8830
Foto: Bildburken.se
Till helgen bär det av till Stockholm och vår näst sista Stockholmsmatch. Denna gång står den förra säsongens SHE-lag GT Söder för motståndet.

GT Söder har haft en motig säsong precis som den förra och parkerar just nu på nästjumboplatsen strax före Nacka. Man ska dock inte luras av deras placering och man har varit nära poäng i väldigt många matcher, men fallit på målsnöret. Man spelar ett ettrigt och jobbigt 3-2-1 försvar där man är duktiga på att lura sina motståndare till tekniska fel där man sedan snabbt vill ställa om och straffa motståndarna. Anfallsmässigt bör man hålla ett extra vakande öga på duktiga Elise Andersson som firade stora triumfer mot oss senast i Helsingborg.

I OV Helsingborg har vi haft en lite annorlunda träningsvecka. Efter de dubbla matcherna förra helgen som avslutades med ett målrekord (41 mål framåt) och +22 mål mot Nacka efter debaclet mot Kärra på fredagskvällen, började vi istället veckan med ett yogapass för de slitna kropparna. Veckan har därefter gått i tålamodets och rörelsens tecken, något som kommer vara två viktiga komponenter för oss i helgens möte för att kunna packa in 2 poäng i bussen hem. Andra viktiga delar kommer vara att åter lyckas bygga vidare på vårt försvars- och målvaktsspel från i söndags, men framförallt att göra jobbet för varandra som vi pratat mycket om senaste tiden.

Som vanligt kan matchen ses på Solidsport, avkast 14.00 i Farstahallen.

Handbollshälsningar,


Daniel, Fredrik och Gustaf

Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub