Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

HOLMBERGS HÖRNA: Vissa segrar viktigare än andra

Publicerad 2019-10-16 15:25
Walle
Walle Holmberg
Alla segrar är naturligtvis viktiga, men vissa är viktigare än andra. För OV Helsingborgs del bör de tas mot lag som Varberg, Önnered, Hallby och Guif. Det är lag som OV troligen måste ha bakom sig för att klara kontraktet med Handbollsligan framåt vårkanten. Därmed skulle målet inför den här säsongen vara uppnått.

Det har ju börjat bra. Segern tog mot Varberg följdes upp med en ny tvåpoängare mot Önnered.

På fredagskvällen gäller det Hallby i Jönköping. Då är det på nytt extra viktigt med en ny seger.

Tror OV stärkt sitt självförtroende efter den senaste segern - den mot Önnered i Helsingborg Arena. Önnered hade ju fram till den matchen överraskat med att först ha slagit Redbergslid och sedan självaste Kristianstad.

Men OV hade inga större problem med Önnered och vann tre mål. Det som jag tyckte gladde mest i hemmalaget den här gången var att det var extra fart på två av nyförvärven: Anton Månsson och Emil Andersson.

Anton var ju det i särklass främsta nyförvärvet inför säsongen. Rutin från Bundesliga hade hanmed sig till Helsingborg. Fram till matchen mot Önnered hade han inte helt lyckats leva upp till det stora nyförvärv han är, framförallt då inte anfallsmässigt. Nu visade han vilket stor förstärkning han kommer att bli. Han missade inte en målchans från linjen och gjorde sex mål. Nu kan vi förvänta oss mycket bådebakåt och framåt av Anton.

Emil Anderson, nyförvärvet från Guif, har också haft det trögt till att börja med i sin nya klubb. Men mot Önnered kom han igång och visade vilken tillgång han kommer att bli för sin nya klubb. Han var svårstoppad från början till slut och gjorde sex snygga mål.


Walle Holmberg
Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub