Ov helsingborg banfner 2024 1170x330

HOLMBERGS HÖRNA: Litet grus i maskineriet? Knappast

Publicerad 2019-02-12 12:51
Walle
Walle Holmberg
Har det börjat gå litet smågrus i OV-maskineriet? Nja, det är väl att ta i. Men det kan konstateras att det inte precis gått på räls i de två senaste matcherna - i alla fall inte under de första halvlekarna.

Mot Torslanda i bortahall låg OV under med fyra mål strax före paus och mot Rimbo med tre när den första halvleken började närma sig slutet. Men sedan var det inga problem. I de andra halvlekarna fanns det bara ett jag på planen - OV. Fog för oro? Knappast Nu har både OV och Varberg en match kvar innan det är dags för den stora drabbningen lagen emellani Varberg Arena. OV möter Kungälv i bortahall på lördag, medan Varberg redan under onsdagen åker till Lindesberg.

När OV i höstas mötte Kungälv hemma var det tufft värre och OV fick nöja sig med en uddamålsseger - 26–25. En sådan seger räcker mer än väl den här gången, men för den nervklene hade det kanske varit bättre om den skrivits med litet större segermarginal den här gången.

I höstas sade både Tomas Axnér och Oscar Carlén tack och adjö som expertkommentatorer i TV. Då var de saknade - i alla fall av mig - men det är det inte längre. De har ersatts av Jennie Linnéll och Charlie Sjöstrand. Båda har fått mig att inte längre längta efter vare sig Axnér eller Carlén. De fyller mer än väl ut det tomrum de lämnade efter sig.Har tidigare uttryckt mitt gillande för Jenni som expertkommentator. Tycker precis lika bra om Charlie. Han har en gedigen handbollsbakgrund med spel både i både svenska storklubbar som Alingsås, Redbergslid som Kristianstad samt i tyska Minden bakom sig. Det kommer väl till pass i hans TV-jobb, där han sakligt och tydligt ger sin syn på saker och ting kring de matcher han satts att kommentera.


Walle Holmberg
Officiell Huvudsponsor
Officiell Hotellpartner
Officiell Partner – IT/Data

VINSTNUMMER

TORSDAG 25/1 ⋅ 21030
LÖRDAG 27/1 ⋅ 20877
FREDAG 9/2 ⋅ 02407
LÖRDAG 10/2 ⋅ 04158
LÖRDAG 16/3 ⋅ 00842
ONSDAG 20/3 ⋅ 00007

Md has logo 1
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub