Ov banner03 200601

”Falle” – mottagare av årets "Åke Olssons hederspris"

Publicerad 2021-06-19 12:46
Sk rmavbild 2021 06 19 kl. 12.49.51
Helena "Falle" Gardewall mottar utmärkelsen "Åke Olssons hederspris" ur klubbdirektör Mats Engbloms händer.
Säger man Helena Gardewall, är det kanske inte många i OV-kretsar som höjer igenkännande på ögonbrynen. Men om man istället pratar om ”Falle” ramlar polletten ner hos de flesta OV:iter med självaktning. "Falle" är nämligen som person numera ett begrepp i vår förening och hennes insatser kan inte på något sätt överskattas. Under de senaste åren har nämligen Helena ”Falle” Gardewall tagit ett stort ansvar och är genom sitt engagemang en synnerligen viktig pusselbit i det bygge på ungdomssidan som nu är på väg att ge riktigt bra resultat.

För detta engagemang och för denna insats har då föreningen valt att tacka "Falle" genom att utse henne till mottagare av årets Åke Olssons Hederspris. Vilket är den finaste utmärkelsen du kan få som ledare i vår förening.

Åke Olssons hederspris till "Årets ledare" är avsett att hylla Åke Olssons långvariga leddareengagemang i Vikingarna och sedermera OV Helsingborg HK. Styrelsen har i år valt att hedra Helena Gardewall, för mångårigt och hängivet ideellt arbete för OV Helsingborg. Helena hr med ett brinna intresse och med ett stort engagemang varit en viktig kugge i vår förening. Helena har alltid stegat fram och ställt upp för föreningens bästa och för våra ungdomars handbollsutveckling
Mats Svensson
Md vistallerupp
Vår huvudpartner
Md handbollsligan
Md ov puff ovklader linje 230x175
Md 320x160px mobilen
Md md idrottens bingo 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub