Ov banner dam herr weboriginal

Äntligen dags för alla OV-ungdomar att dra igång säsongen

Publicerad 2019-09-13 13:34
Partille gruppbild 2 2019
Så här ett par månader efter Partille Cup är det dags igen för många av OV-lagen. I helgen spelar till exempel nio av ungdomslagen Göteborg Cup medan våra minstingar tar sig an Vikingspelen i Lödde.
Nu startar säsongen på allvar för OV:s alla ungdomar. Den här helgen, 13-15 september, är stora cup-start-helgen. Hela nio OV-lag åker till Göteborg Cup, medan våra yngsta spelare beger sig till Lödde och Vikingaspelen. Andra lag tjuvstartade i Göteborg och Stockholm redan förra helgen.

Traditionsenligt åker många av ungdomslagen i eftermiddag iväg till Göteborg för att spela Göteborg Cup, där de sista finslipningarna inför seriestarterna i början på oktober ska göras. Hela nio OV-lag kommer att beträda hallarna i Göteborg under helgen.

Även våra yngsta spelare kommer att turnera, men gör det lite mer på hemmaplan och beger sig till Lödde för att spela Vikingaspelen.

OV:s Pojkar 07 sparar säsongens cuppremiär till nästa helg då de åker till Danmark och Naestved Storcenter cup.

Tjuvstart för några lag förra helgen

Förra helgen tjuvstartade några av de äldsta ungdomslagen sina cupäventyr. Herr- och damjuniorerna spelade Göteborg Cup, där tjejerna tog sig till kvartsfinal i a-slutspelet och killarna till b-semi.

Flickor A valde istället att fylla en stor buss och bege sig till Nacka och Skurucupen med hela tre lag. Resultatet där blev alldeles utmärkt med en vinst i b-finalen, ett lag till b-kvartsfinal och det tredje laget till a-kvarten.

Många USM-steg på hemmaplan

Nu ser vi alla fram emot en härlig och spännande säsong med mycket seriespel, cuper och framförallt alla USM-steg. Håll utkik på sociala medier och här på hemsidan för info när det börjar närma sig. En hel del lag har USM på hemmaplan. Först ut är herrjuniorerna som redan nästa helg spelar steg 1 i Helsingborg medan damjuniorerna beger sig till Bjärred.

Lycka nu till alla lag i Göteborg, Löddeköpinge och Naestved!

Följ lagen i helgens och nästa helgs cuper här:

Flickor A:s stora trupp deltog med hela tre lag i Skurucupen förra helgen.

Helena Gardevall
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub