FA

Dags för anmälan

Dags för anmälan

Som vi berättat på både spelar- och föräldramöte planerar vi att åka och spela Prague Handball Cup under påsken 2019. För att vi ska kunna gå vidare med planeringen behöver vi nu veta hur många av er som vill åka med.

Turneringen spelas under påskhelgen, dvs. från 18 till 22 april - dock åker vi från Helsingborg redan på onsdagskvällen den 17 april.
I första skedet gäller anmälan bara spelarna men när det närmar sig avfärd kommer vi också att fråga föräldrar/syskon för att i möjligaste mån fylla ut bussen/bussarna.

Svara på kallelsen från MyClub senast på söndag 11 november - samt, om ert svar är "JA", betala in anmälningsavgiften senast samma dag (se betalningsinformation nedan).

Likaså vill vi att ni svarar "NEJ" om ni inte kan åka med - på det viset vet vi att ni sett, läst och tagit ställning.


Betalningsinformation

Swisha 500 kr till nummer 0723-668002 (mottagare Helena Jönsson) - skriv i meddelandet vilken spelare det gäller.
Resterande belopp kommer att behöva betalas i början av nästa år.
Har ni inte möjlighet att swisha - eller om ni föredrar banköverföring - kan ni i stället sätta in pengarna på lagets konto på Swedbank; 8214-9, 694 174 365-7.

Anmälan är bindande, dvs. de 500 kommer inte att betalas tillbaka vid senare avanmälan. Skulle det av någon anledning visa sig att vi inte kommer iväg alls (på grund av för få spelare eller annan orsak) betalas pengarna förstås tillbaka.


Kostnad

Tidigare år har den totala kostnaden per spelare varit ca 4000 (inklusive spelarkort, resa och boende i flerbäddsrum med halvpension) . Kostnaden är till stor del beroende av hur många vi blir som åker och hur väl vi kan fylla upp bussarna.

Vi kommer även att använda en del av lagkassan till att subventionera resan - hur stor den delen blir beror på storleken på lagkassan när det närmar sig.

Grovplanering

17 april: Avresa från Helsingborg onsdag kväll (ca 19:00) i stora turistbussar (en eller flera)
18 april: Ankomst till Prag ca kl. 09:00
19 april: Gruppspel börjar
20 april: Gruppspel fortsätter
21 april: Slutspel börjar
22 april: Finalspel. Avresa från Prag på eftermiddagen.
23 april: Hemkomst till Helsingborg tidig morgon ca 02:00

Klasser och lagsammansättning

Turneringen spelas med samma åldersindelning som i Sverige, klassen WB motsvarar FA (02-03).

Mer information

Läs mer om turneringen på https://phc.cz/en/o-turnaji

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub